Beveiliging door Kokke Security

Naast inbraakbeveiliging en brandbeveiliging kan u bij ons ook terecht voor camerabewaking, toegangscontrole, buitendetectie en videofonie.

Inbraakbeveiliging
Zowel bij nieuwbouw als bestaande panden biedt Kokke Security haar expertise in beveiliging aan. Hierbij wordt er gestreefd naar een op maat gemaakt beveiligingsconcept met een maximale beveiliging. Uiteraard helpen wij U bij Uw keuze voor de meest optimale beveiliging.
Brandbeveiliging
Een brand in uw woning of bedrijf kan zware gevolgen hebben. Kokke Security geeft U het juiste advies zodat Uw branddetectiesysteem optimaal aangepast is aan Uw woning of bedrijf. Daarnaast kan U ook bij ons terecht voor brandbestrijdingsmiddelen, zoals blusdekens en blusapparatuur.
Camerabewaking
Bewakingscamera’s zijn een goed hulpmiddel in en rond Uw woning, winkel of bedrijf. De zichtbare camera’s schrikken mogelijke daders af en de (bewaarde) beelden kunnen helpen en/of meer informatie geven bij het opsporen van eventuele daders en/of leveren ze de nodige bewijzen.
Toegangscontrole
Met een toegangscontrolesysteem kan U als bedrijfsleider of zaakvoerder bepalen welke personen wel/of niet op welk moment toegang krijgt tot een bepaalde ruimte. Iedereen die (on)gezien een bepaalde ruimte of specifieke zone van je bedrijf betreedt, wordt geregistreerd via deze toegangscontrole.
Buitendetectie
Een buitendetectiesysteem biedt de mogelijkheid om reeds actie te ondernemen alvorens ongewenst bezoek Uw eigendom betreedt. Zo kan U een eventuele inbraak vermijden. Om Uw buitendetectie te optimaliseren, kan U deze combineren met een camerasysteem, sturing van verlichting, ….
Videofonie
Met een videofoniesysteem voelt U zich veiliger. Wanneer U niet aanwezig bent, kan een videofoniesysteem opnames maken van zodra er iemand aanbelt. Met videofonie kan je op veilige afstand zien wie er aan de deur staat.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie