Beste klanten,

Daar wij er ook mee voor wilden zorgen dat - voor uw gezondheid en dat van ons - het virus COVID-19 niet verder werd verspreid, hadden wij besloten om vanaf half maart – tot nader bericht – te werken achter gesloten deuren.

Enkel voor ‘dringende’ interventies en installaties -waar niemand anders aanwezig was- zijn wij ter plaatse gekomen, mits de nodige maatregelen te hebben genomen om fysiek contact te beperken/vermijden.

Daar vanaf 4 mei alle bedrijven hun activiteiten terug mogen opstarten, zijn wij ook terug gestart om al onze volledige werkzaamheden terug aan te vatten mits zoveel mogelijk de ‘social distancing’ toe te passen, regelmatig de handen te wassen en te ontsmetten, een mondmasker te dragen waar nodig,... .

Indien na deze datum -om gezondheidsredenen- opnieuw wordt beslist dat de activiteiten terug moeten worden stopgezet, zullen wij dit uiteraard opnieuw toepassen en vermelden via onze vernieuwde website (www.kokkesecurity.be ➔ rubriek: nieuws). Er zal dan terug enkel worden langsgekomen voor ‘dringende’ interventies of voor installaties waar niemand anders aanwezig zal zijn.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie